|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2013 Saat 09:47 |
|
Arkadaslar mide ilaçlari kullandim,tomografi çektirdim,akciger filmi çektirdim,bademciklerimi aldirdim,dislerim tertemiz,usg çektirdim artik ümidim kesilecekti.Allah'a çok sükür bir doktor alerjim oldugunu söyledi.Akintim yoktu yani varsa bile ben hissetmezdim ama doktor bana alerjik rinit oldugumu söyledi.Ilaç verdi ve 20 gün sonra tekrar gel dedi son olarakta cikmadan bu tedavi 1 yil bile sürebilir dedi ama her gün agiz kokun azalacak dedi ve gerçektende azaliyor 15.gün kokunun siddetinin azaldigini sizlere söyleyebilirim.Ayrica bir KBB doktoruyla tanistim o kadar samimi o kadar iyi ki insan onun odasina girip çiktiktan sonra o kadar rahatliyor ki.Simdi ben neye alerjim oldugunu ögrenmeye çalisacagim arkadaslar.Benim gibi olan arkadaslar bu alerji isini iyice arastirsinlar arkadaslar insallah iyilesecegiz
|
||
![]() |
||
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bana da alerjik rinit demislerdi ama bana ne demediler ki:) reflü baslangici, kronik gastrit, faranjit, sola deviasyon..vs:) sana alerjik rinit için hangi hapi ve spreyi verdiler yazar misin?? Ben de aldim bir hafta kullandim baktim geçmiyor bir daha kullanmamistim. Ama hata etmis olabilirim bir daha denemekte fayda var sanirim.
|
||
![]() |
||
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sifa bence de hata etmis olabilirsin ki insallah hata etmissindir ilaçlar sana belki 20 gün belki 3 ay sonra etki eder ve kurtulursun.Kardesim bir tane Rupafin 20 tablet , Nazoster burun spreyi ve bir de andorex sprey verdi.Spreyi pek kullanmiyorum açikcasi kardesim.Bir de dilimde çok çatlak gördü bugün samimi oldugum doktor bugün gittim yanina bir de krem verdi dilime sürecegim.Belki koku için de ise yarar çatlaklarin arasina bir seyler giriyor olabilir
|
||
![]() |
||
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
|
dil için kremmi çok ilginçmis wallah son zamanlarda gelismeler yasanmasi çok sevindirici. Dil için kremin adini ögrenebilirmiyim.
|
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Benim kuzenim alerjik ve agzi çok kötü kokuyor. Gittik doktora, doktor buna alerji teshisi koydu ve ilaç yazdi. Kullanmaya baslayinca agzinda koku falan kalmadi. Bir çirpida geçti. Yalniz ne zaman ilaci biraksa agiz kokusu yeniden olusuyor. Bilmiyorum kendi farkinda mi? Bende yüzüne söylemedim daha?
|
||
![]() |
||
01adanali
![]() ![]() ![]() |
|
Kenakort kardes , bir de bilmiyorum dil çabuk yenilermis kendini iyelesirmis 3-5 günde düzenli kullanirsam
|
||
![]() |
||
01adanali
![]() ![]() ![]() |
|
Mesela bende alerji ilaçlari kullaniyorum ama hani dilimde her sabah koyu bir tabaka olmuyor degil ama azaldigini söyleyebilirim Mehmet bu arada kuzenin yinede sansli kardes en azindan Alerji ilaciyla kurtuluyor yani bir antibiyotik kadar çok zarari yoktur birde alerjiden kurtulur duzenli kullanirsa ilaçlari sansi var
|
||
![]() |
||
hasta31
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bende alerjik nedenle sik burun akintisi (arka arkaya hapsirma) ve birçok belirti var.
Alerjik nedenle agiz kokusu olur mu? Ilaçlarla iyilesebilir mi? Ilaç ismi vermek istemem ama dalman diye burun spreyi ve su an ismini hatirlmadigim bir ilaç daha... Alerji için verildi.. bunlar kokuyu geçurebilir mi sayet sorun kesin burdaysa? |
||
Ya iyilesemezsem ?
|
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben yüzde yüz alerjiden kaynaklandigini düsünüyorum. Zaten defalarca alerjik rinit teshisi konuldu.
3 Kez burun etlerim küçültüldü. Ben koyu ve bogazimda biriken akintinin burun etlerinden kaynaklandigini düsünüyordum ama en son dr dediki gayet açik yollar, alerjin var... Kara kara alerji testini nerde yaptirabilirim diye düsünüyorum. Çünkü heryerden dogru sonuçlar alinmiyor. |
||
![]() |
||
bedbahtadam2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
|
Effect burun icindeki etlerden kaynaklaniyor akinti zaten, birbirini tetikliyor alerji vs burun etlerini buyutuyor hava yollari tikaniyor ve mukoza kalinlasiyor benim deneyimledigim bu ne zaman burun etleri inik olsa bogazim ferah oluyor burun temizledigimde bi anda etler iniyor artik her seyi yaptim sorun %100 burdan kaynaklaniyor ne yapacam bilemiyorum
|
||
Tonsilektomi +check
Septum Deviasyonu Ameliyati +check Yan yatik iltihabli 20lik dis cekimi +check |
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
Aslinda bu baslik çok isabetli denk geldi.
Bu basliktan yalnizca ama yalnizca alerjisi olanlar/alerjiden süphelenenler ve bu konuda neler yapilabilecegi üzerine tartismalar için kullanalim diye öneride bulunuyorum. Konu dagilirsa uyarida bulunacagim. Ben konunun ortasinda gelip dis çürügünden yada farkli bir rahatsizliktan bahsedip ne yapmaliyim sorularini okumaktan gerçekten çok sikildim. Milyonlarca kez yazilip çizilen , cevap verilen cümleler bunlar. Böylece sadece alerji konusunda görüsmek üzere giris yapiyorum; Bende alerjik rinit var. Burun etlerim 3 kez küçültüldü. 3 ayda yine eski haline dönüyor. netipot kullaniyorum hayatimin mucizesi bu aparat. Ne diye sormayin önceden yazildi forumda. Bu alet halitozisi %100 geçiriyor. Ama geçici tabi. Burun kanalini tam olarak temizliyor ve bu birkaç saat çok temiz idare ediyor. Alerji konusunda öncelikle prick test, Ibrahim gökçek sarmisak-limon karisimi 3 günlük açliklara devam etme. Baska önerileri olanlar yazabilir mi ? NOT: Lütfen farkli bir konudan bahsedilecekse ilgili baslikta yazilsin. |
||
![]() |
||
bedbahtadam2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
|
Protein-yagli tukettigim zaman akinti artiyor, bogazimdan yapiskan akintiyi sokmek zorunda kaliyorum alerji kaynakli diye dusunuyorum, netipot-sinus rinse asiri rahatlatiyor (ozellikle ust uste kullanim gunde 2 kere) onceden haftada 1 falan yapiyordum cogalttikca agzimdaki les agirlik hissi kayboldu ama teyit ettirecegim biri olmadigi icin koku var mi bilemiyorum ): effecte de katiliyorum ALLAH RIZASI icin suraya kbb-alerji disinda bir sey yazmayin ben de cok yoruldum
|
||
Tonsilektomi +check
Septum Deviasyonu Ameliyati +check Yan yatik iltihabli 20lik dis cekimi +check |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Proteini kesip açlik orucu yaptigim dönemde 2-3 hafta inanilmazdi. Hiç sorunum olmadi.
Sürekli sebze ile beslenmek de çok halsiz ve zayif düsürüyor insani. prick test yaptiracagim ama dr lar bile güvenilir degil diyor. çikolata - hamur isi (özellikle poaca vs gibi hazir seyler) artiriyor sorunumu. Bence beslenme düzenini degistirmek degil de alerjiyi komple ortadan kaldiracak bir tedavi lazim. Açliklara devam etmeyi düsünüyorum. |
||
![]() |
||
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
|
Belki saçma gelcek ama diyet açlik falan uygulamak bagisikligi zayiflatabilir baska hastaliklara yakalanmamiza sebep olabilir
Keske yapmasaniz Sizleri güçlendirecek besinleri yemelisiniz |
||
![]() |
||
üniversiteli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Ekim-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
|
Benimde alerjik rinit idi teshis . Yalniz ilaçlar sabah gelen kokuyu baya azaltti gün içerisinde de etki etti ama sürekli degil. Bu arada bu teshis konulan arkadaslarin burnundan koku geliyor mu ? Yani özellikle kapali alanda insanlarin rahatsiz olabilmesi gibi ..
|
||
kurtulabiliriz...
|
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Ilaçlar tedavi edici mi baskilayici mi ? Benim bildigim alerji ilaçlari baskilayici. Yani antihistamin.
Sadece alerjene tepki vermemizi engelliyor o süre zarfinda. Tedavi edici bir seyler olmali. Deri testi yaptiran var mi ? |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Antihistaminikler saat ile ölçülebilecek kadar alerjiyi engelleyebilir. Alerji tedavisi asi ile mümkündür. -M |
||
![]() |
||
üniversiteli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Ekim-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
|
Deri prick testi yaptirdim ben temiz çikti.. ama aircomb ve bi ilaç daha vardi bu iki ilaci içince sadece sabahki agir koku yok oluyordu daha sonra gün içinde tam gaz devam..
|
||
kurtulabiliriz...
|
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Bir grup hastanin prick test çalismasinin sonucu, http://www.turkrinolojidergisi.org/uploads/pdf/368850295438924.pdf Hocam tesekkür ederim cevabiniz için. Aslinda uzun süredir iyi bir alerji uzmani arayisindayim. Asi tedavisi konusunda biraz çekinceliyim, 5 yil süren ve sonuç alamayanlar oldugunu okudum. Forumlarda %40 civarinda olumlu sonuçlar var. Öncelikle prick testi yaptiracagim. Güvenilirligi sorgulansa da bir yol gösterir diye umuyorum. Artik ertelemeden ne olursa olsun gidecegim. Homeopati de planlarim arasinda. |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Deri testini 1 hafta önce yaptirdim.
Sonuç olarak ev tozu akarlarina, polene, kediye alerjim çikti ama derideki kabartilar öyle devasa olmadi internette yazilanlar gibi. Rupafin ve avamys verdi. Beni sorunum özellikle disari çikmamla çok artiyor. Proteini kesince de sikayetlerim azaldigi için besin alerjisi için kan aldilar onun sonucu da çikmak üzre. Sonucu gelince buraya da yazacagim. Alerjisi olanlarin önerileri nelerdir ve suana dek tedavi için neler denediler anlatabilirler mi? |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Alerji ilaci inanilmaz uyku veriyor. Kullanilabilir gibi degil. Geniz akintisini kesiyor biraz. Ama 12 saat uyku yapti ilk kullanimda. Sürekli kullanilmazmis ,yani havanda su dövme isi.
Homeopati kaldi sirada. Su da bir gerçek ki bagisikligim çok düsük. Vücudumu yeniden programlamaliyim galiba. Istanbulda olanlar mora biorezonansi arastirsin derim. |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evet bazi alerji ilaçlari uyku verir.
Alerji ilaçlarinin günde 1 defa kullanilan ve uyku vermeyen çesitleri vardir. -M |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam hangisi oldugu konusunda bir ipucu verseniz.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Eczaciya sorun. Onlar ezbere hepsinin ismini bilir. :-) Mesela aklimda AERIUS 5 mg uyku vermez olarak kalmis. -M |
||
![]() |
||
effect
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam süper oldu bu öneriniz deneyecegim muhakkak:)
Rupafin'den 1 tane aldim ve 2 gün geçti. Alerji etkilerini ciddi sekilde azaltti. Alerji ilaci kullanmaktan oldum olasi çok korkan biri olarak (yan etkileri ) artik kullanmaktan baska çarem olmadigini anliyorum. |
||
![]() |
||
EZOM
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Kasim-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba arkadaslar,
Ben de uzun yillar alerjik rinit ve dolayisiyla bu probleme bagli agiz ve nefes kokusu problemi yasadim.Forum da yazilan çogu sikinti ayni sekilde bende de mevcuttu.Allerjik rinit sikayetlerim son zamanlarda iyice sikinti verene kadar allerji ilaçlarini kullanmaya devam ettim.Evet hapsirik ve burun kasintim azaliyordu ama bu forumun açilmasinin asil sebebi olan tüm sikayetler devam ediyordu.Nihayet muayenehanesine gittigim sayin doktorum bu rahatsizligi teshis etti.Fakat önemli nokta burasi, alerjik riniti tedavi ederken asil amaç burnu tedavi etmektir dedi.Tüm agizdan alinan allerji ilaçlarini kesti.Biri okyanus suyu olmak üzere üç tane spreyle tedaviye basladi.Iki ay düzenli kullanimdan sonra kontrole gidecegim.Bir ay oldu yaklasik tedavim baslayali.Nefes problemim ortadan kalkmis durumda.Emin olun burada bunalimlarini anlatan arkadaslar kadar sikintidaydim.Böyle bir sonuca ulasacagimi hiç sanmiyordum.Fakat gerçekten agiz kokusu bir hastalik ve tedavisi var.Allerji problemi yasayanlar lütfen güvenebilecekleri bir KBB doktoruna gitsinler ve sayin doktorumun dedigi gibi öncelikle burunu tedavi ettirsinler.Umudunuzu asla kaybetmeyin.Unutmayin ben de sizinle ayni seyleri yasadim.Sayin Murat hocama ve sizlere saygilarimi sunuyorum. |
||
![]() |
||
Ethic
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben de burun problemlerimi hallettirdim okyanus suyu da kullaniyorum ameliyattan bu yana antialerjik ilaçlari da biraktim ama hiç etkisi yok.
|
||
![]() |
||
EZOM
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Kasim-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tekrar merhaba,
Dün ilk defa sizlere yazmistim.Sebebi de bu sikintidan kurtulmus olmamdi.Allerjik rinit kösesine yazdim çünkü yapilan tespit bende ki sikintinin bundan kaynakli olmasiydi.Fakat gerçekten bu tedaviye baslayana kadar problemin rinite bagli olabilecegi aklima gelmedi.Daha dogrusu doktora gitmistim ve antihistaminik ilaçlar verilip gönderilmistim.Dedigim gibi hapsirik,kasinti gibi problemler gidiyordu ama nefes ve agiz kokusu kaliyordu.Dolayisiyla ben baska nedenlere bagliyordum.Bu forumda yazilan tüm sebepleri arastirdim evet ben de ülser baslangici tedavisi gördüm.Candida mantari üzerinde durdum.Ögrendigim çareleri denedim.Bunlari sunun için söylüyorum 'kardesim seninki hafif bir sorunmus, geçmis'seklinde düsünmeyin diye.Yillarca muzdarip oldum ve çaresi ne kadar basitmis.Sadece dogru ellerde dogru tedaviler görmemiz gerekiyor.Benim burnumda da kemik egriligi var fakat doktor hemen ameliyat olmalisin demedi.Önce iki aylik bir tedaviyle durumu gözlemleyecegiz dedi.okyanus suyunu günde 4-5 kere kullanabilecegimi söyledi ki öyle yapiyorum.Diger iki spreyi sabah ve aksam kullaniyorum.Onlarin ismini yazmak çok dogru gelmiyor çünkü sanirim bazi kisiler çare olur amaciyla sorununu tam bilmeden o ilaçlari kullanmaya kalkiyorlar.Inanin sizi çok iyi anliyorum.Ama lütfen çaresi olduguna inanin ben de inanmiyordum.Insanlar bu yüzden dis firçalamaktan bile vazgeçiyor.Zaten firçalasam da kokuyor, firçalayip bi de kokunca moral iyice bozuluyor hiç olmazsa firçalamam bari sebebi buna baglar da kendimi kandirarak moral elde ederim diyorlar.Ben de yaptim inanin. Yanlisi yanlisla kapatmak gibi, halbuki üstüne gitmek gerekiyor.Asla dis firçalamaktan vazgeçmeyin.Murat hocamin belirttigi gibi sabah ve aksam dis ve dilinizi düzgünce firçalayin.Çare aramaya ve dogru teshis ve doktora ulasacaginiza inanin.Belki benim bunu yazmamdan bile moraliniz bozuluyor.Ariyoruz ama bulamiyoruz diyeceksiniz.Ben de ayni durumdaydim diyorum.Inanin ruh haliyle,arayislarla.Bugün çaresini buldum.Doktorumun dogru tedavisiyle.Lütfen inancinizi kaybetmeyin.Lütfen. Saygilarimla |
||
![]() |
||
Umutla
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ezom kulladigin burun spreylerini bizimle paylasirmisin en azindan bizim kullandiklarimizmi bilmek istiyorm eminim diger arkadaslarda merakla bu sorunun cevabini bekliyor .
|
||
![]() |
||
EZOM
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba,
Elbette ilaçlarin adini yazarim.Fakat benim rahatsizligima iyi geldi diye doktorunuza danismadan lütfen kullanmayin. Sinomarin okyanus suyu günde 4-5 defa Okyanus suyunun markasi önemli degil.Eczaneden markasi bilinir her okyanus suyu olur. Nasonex sprey sabah aksam birer defa Allergodil sprey sabah aksam birer defa. Muhtemelen alerjik riniti olan kisiler bu ilaçlardan dönemsel kullanmistir.Fark su ben bu ilaçlari iki ay boyunca düzenli olarak kullanacagim.Hiç ara vermeden. Allerjik belirtim olsun ve ya olmasin.Fark burada yatiyor. Lütfen doktor kontrolünde.Saygilar |
||
![]() |
||
nanogel
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Mart-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Iyi günler
Bugün doktor alerjik rinit teshisi verdi film çekildikten sonra. Sinüslerde iltihap yok dedi. Sorularim ise sunlar: 1- Alerjik rinit oldu diye illa koku olacak diye bir kaide mi var? 2- Alerjik rinit olmasi illa iltihap olmasi gerektigi anlamina mi geliyor? Kokuyu yapan iltihap mi akinti mi? 3- Akinti illa koku yapmiyormus ben öyle anladim: https://newsnetwork.mayoclinic.org/discussion/postnasal-drip-not-usually-related-to-bad-breath/ 4- Her gün rinse kit ile burnumu temizlesem de koku devam eder mi? https://newsnetwork.mayoclinic.org/discussion/postnasal-drip-not-usually-related-to-bad-breath/ |
||
![]() |
||
EZOM
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba,affiniza siginarak soruyu kendime sorulmus atfediyorum.Sevgili kardesim elbette ben doktor degilim ve bilimsel açiklamalar yapmak haddime degil.Fakat bildiklerimi paylasmak isterim.Rinit kelimesi burun içi mukozasinin iltihaplanmasi demektir.alerjik rinit ise bu iltihaplanmanin sebebinin alerji kaynakli olmasi demektir.Doktorunuz size sinüslerde iltihap olmadigini ifade etmis yani sinüzitiniz yok ama burun içi iltihaplanmaniz mevcut.geniz akintisi da vardir.Geniz akintisinda sinüslerden gelen degil ama burundan gelen iltihap mevcut.Ben de ayni zamanda alerjik rinite bagli sinüzitte olusmustu bir ara ama tedavi edildi.Ben alerjik rinit tedavimi su anda sadece okyanus suyu ve arada allergodil spreyle sürdürüyorum ve çok memnunum.Her insanda geniz akintisi olur ama rinitte bu akinti iltihaplidir.Fakat yüzde yüz geçmesede dogru tedaviyle çok iyi sonuçlar alinmakta. Ben buna örnegim.Saygilarimla
|
||
![]() |
||
EZOM
![]() ![]() ![]() |
|
Bu arada sunu belirteyim.Agiz ve nefes kokusu dogru tedaviyle tamamen geçiyor. Yüzde yüz geçmiyordan kastim alerjik rinit.Çünkü çevremizde alerjenler oldugu müddetçe bu mümkün degil.Sifalar diliyorum
|
||
![]() |
||
Amazon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
|
EZOM söylediklerine harfiyen katiliyorum bu agiz kokusu basladi baslayali bende burun sikayetleride basladi disleri ve dili firçalamak fayda etmiyor.
Bendeki sikayeter bunlar: Burunda tikaniklik Gözlerde yasarma Ara sira hapsirma Göz alti morluk Geniz akintisi Burunda kötü koku(Isaret parmagimla burun deliklerime sürtünme yapiyorum ve kokluyorum bariz sekilde kötü koku var ve burun deliklerimi hafif kapatip burundan nefes aldigimda da o koku hissediliyor. Bogazda sürekli gicik(Temizleme ihtiyaci) Agizda yogun tükürük(Ferahlik yok) Geçmeyen agiz kokusu Dilde Pas Yediklerimin kokusunun birsüre agizda kalmasi(Veya daha kötü koku yapmasi) Alakalimi bilmiyorum ama kronik birde Halsizlik var. NOT: Burnumdaki kötü koku için bazen Rinse kit kullaniyorum kullandigim zaman sabahki salyadaki koku olmuyor kullanmazsam salyam kokuyor ve burundaki kokuya çok benziyor. |
||
![]() |
||
EZOM
![]() ![]() ![]() |
|
Günaydin,
Amazon söyledigin tüm sikayetler alerjik rinit belirtileri.Burnun tikaligi oldugu için göz alti morluklari olusuyor.Kendi kendinize rinse kit kullanmayin öncelikle bir KBB doktoruna gidin.Benim sikayetlerim iki ay düzenli üçlü sprey kullanimiyla geçti.Elbette alerjik rinit tamamen geçmiyor.Ama dogru tedaviyle koku sikayeti tamamen ortadan kalkiyor.Saygilarimla |
||
![]() |
||
EZOM
![]() ![]() ![]() |
|
Kronik halsizlik kesinlikle bir belirtidir.Çünkü oksijen saglikli sekilde alinamiyor.Hücrelere yeterli oksijen gitmiyor.Ayrica farkinda olun ya da olmayin gece uykulariniz çok düzensizdir ve kaliteli uykunuz yoktur.Çünkü burun tikanir ve çok sik uyanirsiniz.Bu da zaten kronik yorgunluk sebebidir.
|
||
![]() |
||
nisaluce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 69 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben Istanbul yedikule gögüs hastaliklari hastanesinde deride ve kanda alerji testi yaptirmistim, kanda alerji çikmadi, deride sadece polene karsi, Buda asi tedavisi gerektirmiyor, 14 senedir aerus la baslayip xyzal, aircomb, levmont, fixdual gibi antihistaminik haplar, nasocort süreyle baslayip yillarca nasonex, allergodil, avamys, nazoster gibi spreyler, sinomarin sterimar gibi okyanus sulari kullaniyorum, kronik rinit yada saman nezlesi sikayetim 14 yildir var, agiz kokusu dil pasi sikayetim ise 2 yildir var, Ezom senin kullandigin gibi yalnizca sinomarin,allergodil ve nasonex i ayni anda iki ay kullansam agiz kokum geçer mi acaba? Zaten bunlari tek tek sirayla kullaniyorum, kullanmasam günde yetmis kefeye kadar hapsiriyorum, hapsirmaktan kalp atislarim hizlaniyor, bu üçlü sprey kombosunu deneyebilirim bende.
|
||
![]() |
||
EZOM
![]() ![]() ![]() |
|
Sevgili kardesim Nisaluce özelden yazmis oradan cevap verdim o yüzden tekrar buradan yazmiyorum.Saygi ve sevgilerimle
|
||
![]() |
||
Salim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2018 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar sizinde dil arkasinda sari pas Varmi? Firçalansa da geçmeyen
|
||
![]() |
||
marln
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
|
Fircaliyinca geciyor ama yine geliyor
|
||
![]() |
||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |