Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Iyilestim

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Ben iyilestim
Forum Tanımlaması: Agiz kokusundan kurtulup iyilestiyseniz bize anlatiniz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1330
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 23:53
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Iyilestim
Mesajı Yazan: ölümcül
Konu: Iyilestim
Mesaj Tarihi: 03-Ocak-2014 Saat 23:07
Yillardir olmasini istedgim tek hayalim gerçeklesti. Zeytinyagli Kudret Nariyla iyilestim. Artik senelerdir yiyemedigim peyniri, içemedigim çayi, daha zarari olan bir çok seyi yiyip içebiliyorum ve kokuda artis yok. Artik insanlarin yanina gidip hiç bir sey düsünmeden konusabiliyorum.
   Daha önce açtigim basliktada belirttigim gibi Kudret Nari bana çok iyi geldi. Arkadaslar suan aklima fazla bir sey gelmiyor maalesef. Geldikçe yazmaya devam edecegim sorularinizi mutlaka bekliyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 04-Ocak-2014 Saat 17:44
Kac gundur kullaniyorsun kudret narini?? Kacinci gunden itibaren etkisini gordun??? Mide sorunlarin var miydi cunku kudret nari mide sorunlarina cok cok iyi geliyor bilhassa reflu gastrit?? Bir de acele etme kudret nari da en nihayetinde bitkisek bir urun etkisi zamanla azabilir yani.hayal kirikligina ugramani istemeyiz. Burda 2-3 ay hatta bir sene kokusu gidipte sonra geri gelen var. Sen denemeye devam et neticede antibiyotik gibi zararli degil istedigin zamana kadar kullan. Bize de arada haber vermeyi atlama. Koku hala yok veya geri geldi tarzinda.

Mesaj Tarihi: 04-Ocak-2014 Saat 17:46
Birde nereden siparis verdin?? Siparis teslim alma zamaninda gelme noktasinda memnun kaldiysan siparis verdigin internet adresini yazabilirmisin??

Mesaj Tarihi: 04-Ocak-2014 Saat 19:40
2. sorundan baslayayim. Mahallemdeki aktardan aldim. Gördügüm kadariyla her aktarda da satiliyor. Kudret narini yaklasik bir ay kadar kullandim. Kokumun kesildiginden emin oldugum zaman biraktim. 4 gündür kullanmiyorum. Evet mide sorunlarim vardi. Daha öncede kullandigim mide ilacida azda olsa etki etmisti (pulcet). koku geçeli 4. günümdeyim. Aslinda bana kalirsa eskiye nazaran devenin yaninda bit gibide kalsa agzimda hala bir koku var. Ama bunu karsimdaki insanlar hiç hissetmiyor. Murat Hocam bosuna sitenin basina yazmamis"Agiz kokusu herkeste hep vardir, fakat hissedilirse hastaliktir
Farkinda degilseniz agiz kokunuz yoktur" diye. Bunun farkina varabilmek için mutlaka en sevdiginiz kisilere durumunuzu haberdar edin. Ve agzinizi koklatin koku seni rahatsiz ediyor mu diye. Bunun yaninda sunuda belirtmeliyim. Benim sürekli kötü kokulu geniz akintim var. Yaz kis hiç geçmez. Havalar sogudugunda tavan yapar. Bu koku aslinda beni çok rahatsiz ediyor. Sürekli genizlerimi temizleme ihtiyaci hissediyorum. Ama bu koku karsimdaki insanlari hiç rahatsiz etmiyor. Sizlerinde arasinda böyle bir durumu olan olabilir. O yüzden mutlaka sevdiklerinize agzinizi koklatmaktan çekinmeyin. Unutmayin bu bir acizlik degildir hastaliktir.

Mesaj Tarihi: 04-Ocak-2014 Saat 19:49
Aklima geldikçe yazmaya devam edecegim. Her sorunuzu cevaplamaya çalisacagim. Suan koku geçeli 4. günümdeyim. Eskiden yedigim seker,çikolata, çay, kahve, elmanin muzun içindeki fruktoz bile agiz kokumu artirdi. Bugün rahatlikla hepsinden yiyebiliyorum ve kokuda bir artis yok. Önceki mesajimda söyledigim gibi agzimda bir koku var ama bu karsi tarafi rahatsiz etmiyor. Eskiden insanlarla konusurken geriye dogru çekilirlerdi. Sürekli ellerini agizlarina götürerek kendi kokularini yoklarlardi. Simdi tepkisizler. Bu da beni dünyanin en mutlu insani yapiyor. Sorularinizi bekliyorum acil sifalar...

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 04-Ocak-2014 Saat 21:35
@ölümcül

Öncelikle çok çok sevindim senin adina. Insallah kalici olarak iyilesmissindir.
Kudret nari mide için mucize deniyor.
Ben de kullanmistim. Saglam bir irade lazim kokusunu çekmek için, iyi bilirim.

Sorunun mide kaynakliysa muhtemelen isini çözecektir.
saglicakla.

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 04-Ocak-2014 Saat 21:41
Kudret nari nedir?
internette baktim bir bitki oldugu yaziyor. Etkili maddesi nedir? mekanizmasi nedir?
-M

Mesaj Tarihi: 04-Ocak-2014 Saat 21:51
Hocam kudred nari meyveli bir bitki, ezilerek yagin içinde kavanozda güneste 6 ay-1 yil bekletiliyor. Sonra satiliyor. Denildigine gore ne kadar çok beklerse o kadar çok etkili.

Bu beklemis halinin tadi ve kokusu tarif edilemez igrençlikte olmasina karsin, mide sikayetlerini biçak gibi kestigini bizzat deneyimledim.

Nerdeyse piyasada satilan her ürünü deneyimlemis biri olarak bunu öneririm mide sorunu olanlara.

Içeriginin ne oldugu konusunda hiçbir fikrim yok ama piyasadaki en egitimli ve güvenilir oldugunu düsündügüm Ibrahim gökçekin yazisi asagida:

http://www.dogaltedavi.net/f368/kudret_nari_balsamgurken_mordica_charantina-11464.html

Mesaj Tarihi: 04-Ocak-2014 Saat 22:01
Orjinalini yazan: effect

piyasadaki en egitimli ve güvenilir oldugunu düsündügüm Ibrahim gökçekin

en egitimli ve güvenilir herbalist kastettigim.

Mesaj Tarihi: 04-Ocak-2014 Saat 22:35
Yalniz sunu da soyleyelim kudret narinin bir kac turevi var. Macunu, kapsulu bir de zeytinyaglisi. Macunu, kapsulu denedim hic ise yaramadi. Ama zaten zeytinyaglisini tavsiye ediyorlar. Aktarlarda da hep macunu falan var. Ben internet siparis verdim kac kere ama gelmedi o yuzden sormustum bildigin bir yer var mi diye..
Bu arada insaAllah tamamen kurtulmussundur. Birimiz iyilestim demesi bile bizi cok mutlu ediyor. Bu en azindan mide sorunu olanlar icin bir umut olur. Gunbegun gelismelerini takip edecegiz..

Mesaj Tarihi: 05-Ocak-2014 Saat 00:28
Orjinalini yazan: aydinmur

Kudret nari nedir?
internette baktim bir bitki oldugu yaziyor. Etkili maddesi nedir? mekanizmasi nedir?
-M
Hocam bu sorulari cevaplayacak kadar bilgim yok. Bu konuda tek bildigim sey doktorlarin verdigi proton pompasi ilaçlarindan çok çok daha etkili oldugu. Bu arada Sifa kardesiminin sordugu bir soruyu atlamisim. Ne kadar sürede etkili oldugunu sormussun. Cevap içtigim an itibariyle.

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 05-Ocak-2014 Saat 01:36
Orjinalini yazan: aydinmur

Kudret nari nedir?
-M

http://dogalbitkiler.com/kudret-nari/
bu sitede içerigi hakkinda

Içindekiler:

Uçan yag
    Müsilaj
    Rezin
    Reçine
    Momordican

http://www.sifalibitkitedavisi.com/kudret-nari.html
bu sitede ise

Içindeki Maddeler (Etken Maddeler) ve Içerigi

Uçucu yag, reçine, A, C ve E vitaminleri, lutein, likopen ve momordican adli aci bir madde içermektedir. Ayrica kudret nari yüksek oranda potasyum bulundurur.

böyle yaziyor

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 06-Ocak-2014 Saat 08:26
Benim de mide sikayetlerim var bildiginiz gibi. Bu kudret nari reflüye (LFR) iyi gelir mi? Hangi türünü almaliyiz ( yag,macun vs) Günlük kullanimi ve siniri nedir?

Mesaj Tarihi: 06-Ocak-2014 Saat 21:20
Kudret Nari zaten mide hastaliklari için. Mutlaka Zeytinyagli kudret nari almalisin. Digerlerinin içinde fruktoz oldugu için ne kadar iyilestirirse o kadar kötü geliyor. Kullanimina gelince günlük 3 kere yemeklerden yarim saat önce 2 çay kasigi kullanmalisin. Bu dönemde yemene özen göstermelisin. Reflü diyetine uymalisin. Bu süreçte atistirmaya son vermelisin. Bunlari yaparsan iyilesme sürecin hizlanir. Acil sifalar

Mesaj Tarihi: 07-Ocak-2014 Saat 19:40
Mehmet Kardesim kullandin mi? Sonuç ne oldu?

Mesajı Yazan: king
Mesaj Tarihi: 08-Ocak-2014 Saat 17:18
kudret narini siparis verdik bakalim gelsin deneyip yorum yapalim :)

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 08-Ocak-2014 Saat 20:16
Yok kardesim daha baslayamadim. Bu askeri hastaneler ve askerlik islerinin saçma prosedürleri yüzünden vaktim yok. En kisa zamanda basliyorum insAllah.

Mesaj Tarihi: 11-Ocak-2014 Saat 23:38
bu ürünün tadi ve kokusu gerçekten berbat mi yoksa benim aldigim mi bozuk?:)

Mesaj Tarihi: 12-Ocak-2014 Saat 21:49
Gercekten berbat:-) hatta oyle ki mutfagin kapisini acinca buram buram kokusu carpiyor yuzume:-) tabi sahteleri de varmis. Ben avicenna urununu aldim. Internette arastirdim biraz ne kadar dogruysa artik herkes bunu tavsiye ediyordu. Bir de sahte olup olmadigini anlamak icin calkaliyorsun eger tam karisiyorsa sahte degil tam karismiyorsa sahteymis. Bu arada ise yaradi mi sizde?? Bende maalesef ise yaramadi..

Mesaj Tarihi: 13-Ocak-2014 Saat 15:44
Kokusu ve tadi çok kötüdür.:) Tadi bir kenara etkisi nasildi?

Mesaj Tarihi: 17-Ocak-2014 Saat 23:35
ilk gün içtim ikinci gün içemedim ki:) bu kadar kötü tadi olacagini tahmin edemedim faydasina gelince evet faydasi var bir gün içtim 2-3 gün götürdü suan içebilmek için kendimi zorluyorum ama açemicem:))

Mesajı Yazan: afaff
Mesaj Tarihi: 19-Ocak-2014 Saat 02:39
Orjinalini yazan: king

ilk gün içtim ikinci gün içemedim ki:) bu kadar kötü tadi olacagini tahmin edemedim faydasina gelince evet faydasi var bir gün içtim 2-3 gün götürdü suan içebilmek için kendimi zorluyorum ama açemicem:))

kokuyu geçirecek ve sen içemiceksin öle mi güldürme beni kokuyu geçirdikten sonra ne olsa içersin :)

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 19-Ocak-2014 Saat 20:07
afaff, yillarin facebook kullanicisi olarak, yazdigin cevabi görünce gözüm "begen" butonunu aradi ama burda bulamadim :)

Mesajı Yazan: derdnz
Mesaj Tarihi: 05-Subat-2014 Saat 00:28
Benim aldigimda da mi sorun var acaba? Çünkü asiri kötü bir kokusu yok.Bildigimiz zeytinyagi tadi ve kokusu.Birde zeytinyagi ile birlikte narlari yiyormuyuz-nasil kullanacagim konusunda aklim karisti :)

Mesaj Tarihi: 28-Mayis-2014 Saat 01:42
Forumda eskileri incelerken farkettim. Bir urun ile.kurtuldugunu soykeyenler geri donus yapmiyor bir daha. Hakli olabilirler psikolojik acidan ama arada da olsa geri donus yapip durum guncelleseler cok daha yararli olurdu bizim icin. Misal olumcul kardesimizi merak ediyorum aradan 5 ay gecmis. Koku geri geldi mi yoksa tamamen gitti mi..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat