Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ne yaparsam yapayim geçmiyor

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3002
Tarih: 16-Subat-2025 Saat 17:13
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ne yaparsam yapayim geçmiyor
Mesajı Yazan: Hsynyldz
Konu: Ne yaparsam yapayim geçmiyor
Mesaj Tarihi: 10-Subat-2022 Saat 14:01
Arkadaslar öncelikle herkese merhaba ben bu foruma yeni üye oldum.Herkes gibi benimde hiç geçmeyen nefes kokusu var bendede.Artik milletin içine çikmaya utaniyorum.Yaptigim isi de çok etkiliyor.Denenebilecek her seyi denedim aslinda bu islemlerden sonra koku baya azaldi ama yine de var.H.pylori için ilaç kullaniyordum antibiyotik o bir kaç gün ise yaradi sonra tekrardan basladi.Ondan sonra elma sirkesini denedim oda biraz etkili oldu ama nafile yine geri geldi.En son flaggy ve colidur kullandim gerçektende çok etkili oldu kokuyu neredeyse yüzde 75 bitirdi.Gunde dislerimi belki 4 kere firçaliyorum ama yine de koku geliyor yada bana öyle geliyor.Yalniz da yasadigim için kimse ile paylasamiyorum.Bilegimi yalayip tükürük kuruduktan sonra çok kötü bir koku kaliyor ama sanki hiç agiz kokum da yok gibi ne yapmaliyim bir akil verin bana yoksa kafayi yiyecem

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 10-Subat-2022 Saat 17:58
Dostum su bilek yalama olayi çikaran kisi ya da kisileri Allah'a havale ediyorum, böyle saçma sey olamaz.

Murat hocanin bu forumdaki bilgilendirici yazilarini oku, Adriana Lima'dan tut Jenifer Lopez'e, Tom Hardy'den Tarkan'a, filmlerde birbirleriyle rol geregi dudak dudaga gelip nefesi nefesine karisacak sekilde konusup sapur supur öpüsen dünyaca meshur artizlerin aktrislerin bile bilegi yaladiginda kokar.

Burda bi arkadas yazmisti, 2 yasinda yegeni varmis, agzi mis kokuyormus, melek gibi bi sey ama eline yegeninin salyasi damlamis ve onu koklayinca o salyanin da koktugunu fark etmis.

Lütfen parmagimizi dilin arkasina, bademciklere sürüp koklamayalim. Bilek yalayip koklamayalim. Küçük parmaginla kulagimi kasi iyice sonra o parmagi kokla o da kokar. Göbek deligine parmagini sür, apis arana parmaklarini sür, ayaklarini ellerinle iyice bi sivazla, koltuk altlarina ellerini sok biraz bekle sonra kokla hepsi ama hepsi kokar.

Bunlar gayet olagan seyler. Önemli olan 50 cm civari yakinindaki biriyle konusurken hiç yüzünü eksitti mi, eliyle burnunu kapadi mi, kasidi mi, sürekli birlikte olmak zorunda oldugun insanlar digerleriyle dip dibe yüz yüze konusurken is sana gelince 2 metre uzaktan mi konusuyorlar?

Muhtemelen sen de tip5 vakasindir. Illa ki birileri sana der yav agzin koksa. Agiz kokun var demese bile sarimsak mi yedin, alkol mü aldin vs gibi bi sey illa ki denirdi bugüne kadar.

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 11-Subat-2022 Saat 01:54
bilek yalama olayi Tospikin dedigi gibi yalan sonuç verir.

flaggy ve colidur herkeste sonuç veriyor nedense.

Mesajı Yazan: Hsynyldz
Mesaj Tarihi: 11-Subat-2022 Saat 09:10
Aynn demek ki sikintimiz bagirsaklarda ona göre bir çözüm bulmamiz lazim ben öyle düsünüyorum acaba murat hocamiz ne düsünür

Mesaj Tarihi: 11-Subat-2022 Saat 09:28
Orjinalini yazan: Hsynyldz

Aynn demek ki sikintimiz bagirsaklarda ona göre bir çözüm bulmamiz lazim ben öyle düsünüyorum acaba murat hocamiz ne düsünür

Geçen @Diloy güzel bir ayrinti yakalamisti Murat hocanin bir yazisindan. Stres, endise, sikinti kokuda artisa neden olabiliyormus. Kendime dikkat ettim de neseli, stressiz, keyifli oldugum zamanlarda benim de koku çok azaliyor, agzim sulu sulu tükürük salgili oluyor falan.

Ayrica saniyorum ki bizler sürekli endise halinde olan, stresli, pimpirik, her seyi kafaya takan insanlariz ve bu da ikinci beyin denilen bagirsaklarimizi da etkiliyor.

Irritabl bagirsak sendromu denilen huzursuz bagirsak hastaligi denen bi sey var. Bagirsaklar sürekli gergin, karin sis, gaz, ishalimsi diskilama ya da tam tersi kabizlik olarak seyreden bir bosaltim süreci olurmus bu hastalarda. Tedavisi yok, ilaci yok. Stres yapmayacaksin, o zaman geçiyor.

Murat hocanin sasirdigini belirttigi ona giden hastalarin çogunun tip5 çikma sebebi de sanirim bu tarz sürekli kaygi ve stres bozuklugu yasayan, asiri duyarli, hassas, kolay incinen kimseler olmamiz.

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 12-Subat-2022 Saat 21:14
Orjinalini yazan: Tospik

Geçen @Diloy güzel bir ayrinti yakalamisti Murat hocanin bir yazisindan. Stres, endise, sikinti kokuda artisa neden olabiliyormus.

Yok yok
Yanlis anlasilma olmus.
Stres agiz kokusuna sebep olmaz.
insanin ruh durumunun agzinda kokuya sebep olur diyen bir grup hekim var. Japon ekolü.

Psikoloji eger biyolojik bir hastaliga sebep oluyorsa (ülser, saç dökülmesi, çarpinti, kabizlik vs) buna psikosomatik hastalik denir
Ben agiz kokusunun psikosomatik olamayacagini söyleyenlerdenim.

Mesajı Yazan: moonlight009
Mesaj Tarihi: 05-Ekim-2022 Saat 13:41
Flaggy ve colidur ilaçlarini hangi tip olanlar kullanabiliyor acaba ?

Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2022 Saat 05:50
Bunu deneyen var mi hiç? Zeytinyagiyla da oluyormus

https://www.instagram.com/reel/CjXfJaBqbCl/?igshid=YmMyMTA2M2Y= - tikla

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat