|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
umutsuz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Agustos-2015 Saat 19:43 |
dis tedavileri,burun ameliyati,bilgisayarli sinüs tomografisi,sayisini hatirlayamayacak kadar kullandigim alerji ilaçlari,alerji testleri ve gelinen son nokta...
sorunun geniz akintisindan kaynaklandigini,buna da alerjinin neden oldugunu biliyordum.yapilan alerji testlerinde herhangi bir seye alerjim olmadigi sonucu çikiyordu,ayrica kullandigim alerji ilaçlari geniz akintisini geçirmiyordu.vazomotor rinit teshisi konuldu.tipik alerji belirtileri olan genetik bir hastalikmis...malesef kalici bir tedavisi yokmus. |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
her hastaligin tedavisi vardir dua etki bir teshis konulabilmis.
|
|
![]() |
|
kimki
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Temmuz-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
Oh be,nihayet iyi bir haber okuyabildim burada..Genetik olmasi üzücü AMA artik elinde bir cevap var.Kafa karisikligina, umutsuzca doktor doktor gezmek, bu lanet konuyu acmak, utanmak, doktorun gözlerindeki bilgisizlik/ilgisizlik/isteksizlik/kücümseme isaretlerine maruz kalmak yok, yine bosu bosuna birisine böylesi zor bir konuyu actim, ama dinlemedi bile hissi yok:) Bu müthis bir sey, yerinde olsam, en azindan nedeni ögrenebildigim icin sevincten havalara icardim galiba..Niye önceki beceriksiz/ilgisiz "hekimler" bunca vaktini almislar, buna üzüldüm sadece. Giden hayatimiz, her gün, her saat. Bence hepsine tek tek bir mail at ve cözümu gözlerine sok.
Akinti konusu icin aklima Mukoviszidoz hastalarina verilen ilaclar grldi, maddedi acetylcystein gibi bir seydi. O da mi fayda etmez ki? Axrica günde3 litre su/bitki caylari ve bir de mesela bir beslenm uzmanina gitmeni tavsiye ederim..Mesela bendeki geniz akintisi ve sislik belirli gidalari biraktigimda azaldi. Mesela Gluten, Süt ürünleri, Seker ve asiri protein.Tabi proteinsiz de olmuyor,ama bitkisel protrone yogunlassan? Bence mutlaka, hafif dahi olsa bir düzelme olabilir. Tek tek denersen, neyin iyi gelip gelmedigini anlayabilurrson..Bir de tabi günde 2-3 defa buurnundan tuzlu su cek. Genetik, evet, ama yerinde olsam denerdim yine de. Cok sevindim adina!Umarin cözersin, ama cok yakinlsmissin sona!:) Umarim bizler de böyle uzman ve vicdanen isini düzgün yapan hekimlere rastlariz. Buraya arada gelismeleri yazarsann cok seviniriz:) Gecmis olsun. |
|
![]() |
|
umutsuz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
açikçasi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.genetik olmasi fazlasiyla canimi sikti.ama dediginiz gibi bardagin dolu tarafindan bakmak lazim.
"kimki" arkadasim tavsiyelerin ve iyi dileklerin için çok tesekkür ederim.önerilerini dikkate alicam.artik düsmanimi taniyorum.neler yapabilecegimi arastirip görecegim ve tabi ki sizleri de bilgilendirecegim. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Senin adina gercekten sevindim Umutsuz kardesim.Artik bir umudun var bence. Bu arada vazomotor teshisi ni hangi hastane,dr koydu merak ettim? Sorun degilse yazarmisin buraya yada ozelime? Saglikli gunler dilerm.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |