Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Hiç geçmeyen koku Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
mete06
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 12
Alıntı mete06 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2020 Saat 00:52
merhaba yazdiklarinizi okudum bende de çürümüs peynir kokusu geliyor koltuk altimdan ne yaparsam olmuyor botoks yaptirdim daha sonra kullanmadigim parfüm,deodorant kalmadi.her gece banyo yaparim,banyo yaptikdan bile sonra 5 dk sonra odamda nefes alinmiyor koku odayi boguyor 7 yildir çekiyor hayatimda ilk defa bir tane doktor aldi o da ben hiç bir sey yapamam dedi.Endoskopi yaptirdim,iç hastaliklari testlerim çok iyi çikiyor öneriniz varsa dinlerim çok fazla terleyen bir insan degilim sordugum hiç kimse su ana kadar senden ter kokusu almiyoruz diyorlar ter bezlerimden ter degilde koku geldiklerini söylüyor herkes en son ter bezlerimi aldirmayi düsünüyorum son çare bu artik.
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2020 Saat 21:59
Uzun zamandir foruma giremedim ama bazen okuyorum yazilanlari.bendede 9 senedir hem agiz hemde nefes kokusu var.tum doktorlara gittim sonuclarim temiz cikti.forumda okuduklarima dayanak su sebeblerden olabilir.agiz kokum fizyolojik çünkü bende agizim nezaman kuruyorsa dilindeki pas artiyor ve ben bile duyuyorum midem bulaniyor.su içtigimde veya sakiz cignedimde tukurugum artiyor o koku geçiyor.ayrica benim burnumun içi çok kuru.nefes kokusu ise kabizliktan olabilir.bu 2 haftadir tuvalete cikiyorum ama yine bazen düzeni bozuluyor.beni en çok nefes kokusu rahatsiz ediyor.çünkü girdigimde ortamlari hemen kokutuyorum tuhaf olan suki kabizligim geçse bile koku gecmiyor.ama murat hocanin dedigi asiri gazdan göz yanmasi oluyor.bide burun tomografimden bahsedecem filmde sinuslerim cok asiri dolmustu.acaba biriken sivi nefes kokusu yapmazmi
IP
mete06
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 12
Alıntı mete06 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Eylül-2020 Saat 20:57
merhaba odayi saran vücut kokusunu çözebildiniz mi?koltuk altindan mi geliyor bende koltuk altinda geliyor ve sizinki gibi odayi boguk bir koku kapliyor banyo yapim ya da yapmayayim farketmiyor bana yazarsan sevinirim iyi günler.
IP
izmir35
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 21
Alıntı izmir35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2022 Saat 09:25
Orjinalini yazan: aydinmur

Orjinalini yazan: Four00

Hocam tam tesekküllü hastaneye gitmelerini ne için önerdiniz?
Hastaligin kesinlesmesi için mi?

Ülkemizde (Ankara Düzen disinda) tmau teshisi için idrar örnegi alip kuralina uygun sekilde trimetilamin bakan herhangi bir laboratuar yok. Eger buna bakan yeterli sayida laboratuar yoksa bu hastaligin ayirimini yapip, klinikte bu hastaligi yönetecek hekim de bulunmayabilir çekincesi duydugum sebebi ile tmau süpheli hastayi tam tesekküllü hastahaneye gönderdim
Murat hocam TMAU-FMO3 testini Ankara INTERGEN laboratuari da yapiyormus.Ancak kandan yapiyorlar.Düzen laboratuari idrardan yapiyor.Acaba kandan yapilan bu testte kuralina uygun bir sekilde sonuç verir mi ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2408
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2022 Saat 18:52
24 saatlik idrardan bakilir diye biliyorum.
düzen lab.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 527
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Kasim-2022 Saat 07:32
Murat hocam ve arkadaslar hepinize iyi günler. Hocam su dolu bardaga üfleyerek hem üfleme esnasinda veya üfleme bitiminde üfledigimiz bardagi soluyarak kötü koku algilamamiz bir test yöntemi veya kokuya dair anlamli iz ve emare olarak sayilabilir mi? cevaplarsaniz sevinirim ayrica bunu deneyen arkadaslar varsa sonucunu paylasirlars asevinirim. Iyi günler saygilar
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Orhan96413411
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı Orhan96413411 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Kasim-2022 Saat 16:44
Herkeze meraba bi soru sormak istiyorum agiz kokusunun hissedilme gücü varmi mesela ben insanlarla normal bi mesafede otururken kesinlikle kimse koku duymuyor hissedilmiyor ama yakinlasinca koku hissediliyor bu koku sizde nasil yayiliyor
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2408
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2022 Saat 20:35
avucunuza hohlamak gibi bir sey.
su olmayan bardaga üflemek, model olarak hohlamaya daha fazla benzesir
IP
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu