|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj | |
mete06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhaba yazdiklarinizi okudum bende de çürümüs peynir kokusu geliyor koltuk altimdan ne yaparsam olmuyor botoks yaptirdim daha sonra kullanmadigim parfüm,deodorant kalmadi.her gece banyo yaparim,banyo yaptikdan bile sonra 5 dk sonra odamda nefes alinmiyor koku odayi boguyor 7 yildir çekiyor hayatimda ilk defa bir tane doktor aldi o da ben hiç bir sey yapamam dedi.Endoskopi yaptirdim,iç hastaliklari testlerim çok iyi çikiyor öneriniz varsa dinlerim çok fazla terleyen bir insan degilim sordugum hiç kimse su ana kadar senden ter kokusu almiyoruz diyorlar ter bezlerimden ter degilde koku geldiklerini söylüyor herkes en son ter bezlerimi aldirmayi düsünüyorum son çare bu artik.
|
||
![]() |
||
marln
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
|
Uzun zamandir foruma giremedim ama bazen okuyorum yazilanlari.bendede 9 senedir hem agiz hemde nefes kokusu var.tum doktorlara gittim sonuclarim temiz cikti.forumda okuduklarima dayanak su sebeblerden olabilir.agiz kokum fizyolojik çünkü bende agizim nezaman kuruyorsa dilindeki pas artiyor ve ben bile duyuyorum midem bulaniyor.su içtigimde veya sakiz cignedimde tukurugum artiyor o koku geçiyor.ayrica benim burnumun içi çok kuru.nefes kokusu ise kabizliktan olabilir.bu 2 haftadir tuvalete cikiyorum ama yine bazen düzeni bozuluyor.beni en çok nefes kokusu rahatsiz ediyor.çünkü girdigimde ortamlari hemen kokutuyorum tuhaf olan suki kabizligim geçse bile koku gecmiyor.ama murat hocanin dedigi asiri gazdan göz yanmasi oluyor.bide burun tomografimden bahsedecem filmde sinuslerim cok asiri dolmustu.acaba biriken sivi nefes kokusu yapmazmi
|
||
![]() |
||
mete06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhaba odayi saran vücut kokusunu çözebildiniz mi?koltuk altindan mi geliyor bende koltuk altinda geliyor ve sizinki gibi odayi boguk bir koku kapliyor banyo yapim ya da yapmayayim farketmiyor bana yazarsan sevinirim iyi günler.
|
||
![]() |
||
izmir35
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Agustos-2019 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2408 |
![]() ![]() ![]() |
|
24 saatlik idrardan bakilir diye biliyorum.
düzen lab. |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam ve arkadaslar hepinize iyi günler. Hocam su dolu bardaga üfleyerek hem üfleme esnasinda veya üfleme bitiminde üfledigimiz bardagi soluyarak kötü koku algilamamiz bir test yöntemi veya kokuya dair anlamli iz ve emare olarak sayilabilir mi? cevaplarsaniz sevinirim ayrica bunu deneyen arkadaslar varsa sonucunu paylasirlars asevinirim. Iyi günler saygilar
|
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
Orhan96413411
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Herkeze meraba bi soru sormak istiyorum agiz kokusunun hissedilme gücü varmi mesela ben insanlarla normal bi mesafede otururken kesinlikle kimse koku duymuyor hissedilmiyor ama yakinlasinca koku hissediliyor bu koku sizde nasil yayiliyor
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2408 |
![]() ![]() ![]() |
|
avucunuza hohlamak gibi bir sey.
su olmayan bardaga üflemek, model olarak hohlamaya daha fazla benzesir |
||
![]() |
||
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |