Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: IYILESTIM ARKADASLAR-MUTLU SON Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   7 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Konu: IYILESTIM ARKADASLAR-MUTLU SON
    Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2017 Saat 19:12
Herkese geçmis olsun. Daha önce Hacamat ve Koku bölümünde yazdigim yazilardan sonra Karaciger tedavisini uyguladim. 3 gündür koku yok. Bende Hem burundan hemde agizdan geliyordu. Ikiside kayboldu. Günde 2 kere dis firçaliyorum o kadar. Simdilik hersey güzel. Birçok kisiye mesaj attim. Cevap yazanlar denemek isteyenler oldu. Cevap bile yazmayanlarda oldu. Herkes kendisi bilir.
Burun tikaniligim ve dil pasim hala var. Ancak koku yok.
3 gün bitti bugün. InsaAllah daim olurda geri gelmez. Sorularinizi sorabilirsiniz özelden veya buradan.
Geçmis olsun.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2017 Saat 21:45
Muzdarip çok sevindim :) ben de bugun basladim bunun etkili olduguna inaniyorum önceden de denemistim yalniz midem bulandigi için karacigeri yapamamistim hazir degildim o zaman aceleci davranmistim :) bu sefer acele etmeden senin yardiminla yapacagim 3 gün kokusuz yasamak harika.. Bu harika bir haber çok sevindim :)
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2017 Saat 21:57
Arkadaslar bu arada bu karaciger temizligi ayni zamanda bagirsaklarida temizliyor. Yani bagirsaklarinizdaki parazit yara vs herseyi temizliyor.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 527
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2017 Saat 23:26
hayirli olusn kardesim profil rsmin beni gülme krizine sokuyor agiz kokum geçmesede gülmekten yuvarlaniom :D
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2017 Saat 11:01
Tesekkür ederim Venüs, darisi buradakilerin basina.

Bazenhissediyor, sagol kardesim. InsaAllah iyilesince sende o bebek gibi gülersin :)) Sendeki koku bana göre kurtlardan kaynakli. Seninde yapmani tavsiye ederim. Çekinecek hiçbise yok bu tedavide.

Çünkü ortada bir ürün yok, kar amaci yok.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2017 Saat 21:05
dostum birseyler yapmaya çalisiyorsun takdir ediyorum ama yöntemlerin bana fayda edermi düsünüyorum hiç sanmiyorum çünkü benim sorunlarim küçüklükten beri çogunlukla kbb sorunlari ve bi ihtimal mide hypilori ve kurttan süphelerim var net bir bilgim yok ben Allahin izniyle inaniyorumki geniz akintimi durdurur sam eger bunu basaramazsam bile bademciklerimi aldirirsam bu koku Bayagi düsecek veyahut tamamen kalkicak
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2017 Saat 21:13
bence iyilesmedin dostum :D üzülerek söylüyorum bence sen öyle zannediyorsun ahanda buraya yaziyorum Nokta .
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2017 Saat 09:56
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

bence iyilesmedin dostum :D üzülerek söylüyorum bence sen öyle zannediyorsun ahanda buraya yaziyorum Nokta .

Sadece gülüyorum ve susuyorum :))
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2017 Saat 16:53
Selamun aleykum arkadaslar ,konuyu hic uzatmiyorum muzdarip96 nickli arkadasin mahsettiqi dieti yapacaqim .Sifa ALLAH tan bakalim .Buraya yazscaqim sonuclari bekleyin.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2017 Saat 21:26
:) ben bu isten pek olumlu sonuç beklemiyorum ama senin sonuçlari merakla bekliyorum Arayan
IP
Mnsm
Üye
Üye

Gönderilenler: 67
Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2017 Saat 00:59
Herkeze geçmis olsun sifa Allah'tan aramak çabalamk bizden kesinlikle var çaresi eminim bende sizin gibi hergün yeni bisey üzerinde duruyorum tamda emin olamasamda çabalamak zorundayiz.
Eski çaglarda bile belki bu kadar sorun olmamistir eminim bisey bulunmustur.
Karaciger temizligi ile kurtulmana sevindim bana mantikli geliyor çünkü Allah vücüdü kendini yenileyen arindiran bi mekanizma olarak yaratmis bu gayet açik net
Bazilari önemsemeden yok bisey olmaz çok sorun degil gibi geçistirerek agizdan gelen kokunun kaynagini bulamiyoruz.
Karaciger eger kandaki gazlari falan temizleyerek bi katki yapiyor ise süper denemeye deger.
Internette su orucu falan okumustum buna benzer ama cesaret edip baslamadim.
InsaAllah fayda görürüz tamamen atlatamasakta bi sorunu yok etmis oluruz

Bide farkettim kendimde dilim hep damaga yapisik duruyorum normal zamanda ve dilin kenarinda biseyler kipirdiyo gibi böyle kimyasal tepkime gibi bisey tam anlatamadim oluyor bunuda suna bagladim tükrük bezleri dil normal formunda çalisiyo ben damaga yapistirdiginda duruyo ve agzim kuruyo gibi hissediyorum
Sizde dikkat edin derim bence vücuttaki tüm temizlik mekanizmalari çalissa hiçbir sorun olmaz
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2017 Saat 11:40
Evet kesinlikle öyle arkadaslar denemekte fayda var bende deniyorum ve gececegine inaniyorum :)
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2017 Saat 13:14
Muzdarip özelden mesaj atiyorum mesaj kutun dolu sanirim mesajlarini siler misin
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2017 Saat 14:40
Evet arkadaslar bugun 16 ocak Pazartesi. Hala koku yok.
Sonuçta ben gelecegi göremem. Bana faydasi oldu sizede söyledim ve görevimi yaptim.
Iyilestikten sonra buraya ugramayanlar var. Ama ben sürekli buradayim. Yardim istendikcede elimden geleni yaparim.
Gerisi Allahin takdiri.

Dil pasi hala var. Geniz akintisida var.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2017 Saat 22:23
19 Ocak Persembe. 29 saattir açim, sadece iftarda su içtim ve agzim kokmuyor.
Güncelleme
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2017 Saat 10:55
muzdarip kizicaksin ama sen gerçekten ciddimisin yani agiz kokun olmadigini nasil anliyorsun sözüne güvendigin birine mi soruyorsun yoksa öylemi hissediyorsun yani pek inanilir gelmiyor bana yada herkeste ise yararmi bilemedim
IP
Amazon
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 61
Alıntı Amazon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2017 Saat 21:58
Bu aç kalma olayi banada mantikli geliyo Mayalanma olayini bilen bilir bakterilerin havasiz ortamda istedikleri besini aldiklarinda bölünerek(çogalarak) disari gaz yayarlar bu bakterilerde ayni sekilde koku yapan gazi yayiyo aç kaldigimizda onlarda aç kalarak ölür su içerekte vücuttan atilir ama ben denemeye korkuyorum çünkü zayifim iyice zayiflarim kilo alamiyorum zaten bende kefir le ve su ile çözmeye çaliscam
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2017 Saat 22:12
20 Ocak Cuma Saat 23.00
Açligin 53. Saati. Aradaslar 2 günlük açlik yapmaya basladim. Yarin sabah 7 de bitecek ve meyve suyu içerek bitirecegim. Açliktan kimse ölmez korkmayin.
36 saatlikleri 5 defa yaptim.
Simdi 2 günlügü ( 60 saat ) 7 defa daha yapacagim.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 07:37
Nahide kizmiyorumda üzülüyorum size. Buradaki herkes tip5'e dönüsmüs. Siz iyilesseniz bile inanmazsiniz bu saatten sonra.
Hani ne yapmam gerek size göre, gerçekten sasiyorum. Noterden onayli belgemi getireyim agzim kokmuyor diye?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 07:44
Orjinalini yazan: Amazon

Bu aç kalma olayi banada mantikli geliyo

Hiç mantikli gelmesin.
Günlerce aç kalmak yanlistir.

Mayalanma olayini bilen bilir bakterilerin havasiz ortamda istedikleri besini aldiklarinda bölünerek(çogalarak) disari gaz yayarlar bu bakterilerde ayni sekilde koku yapan gazi yayiyo aç kaldigimizda onlarda aç kalarak ölür

Bu dogru olmayabilir.
Biz vefat ettikten sonra bile bakteriler yillarca vücudumuzda yasarlar.

Aç kalmayin. Uzun oruç tutarak sagliginizi tehlikeye atmayin. Cahil palavralara pirim vermeyin, sagliginizla oynamayin, aklinizi basiniza alin, yemeginizi yeyin, suyunuzu için, hurafelere kapilmayin.

Hacamat, kandida diyeti, alkali diyet, uzun oruç, ve buna benzer acayip uygulamalara aklinizi kaptirmayin ve sagliginizi tehlikeye atmayin.
-M
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 08:43
Murat Aydin bey bence herkes kendi alaninda konussun. Siz bir dis hekimisiniz, bütün branslarin doktoru degil. Sagligi tehlikeye atmak diyorsunuz buyrun link veriyorum, nobel ödüllü çalisma.

http://pusulakibris.com/2016/10/07/nobel-odulu-ac-kal-uzun-yasa/

Hacamat demissiniz, ben size arastirmanizi öneriyorum.   Eskiden hacamata çag disi diyen doktorlar suan haril haril hacamat yapiyorlar hastanelerde. Bence delilsiz konusmak yerine biraz delil getirirseniz buradaki insanlarda ona göre hareket ederler.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 09:51
Amazon konuyu incelemene sevindim :) kefir denedim ben hatta activia probiyotik yogurt da uzun süre kullandim fakat bi ise yaramadi ben de.umarim sen de ise yarar :)
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 09:53
Muzdarip ne varsa eski topraklarda var :) bikaç yabanci forumdan da konuyla ilgili arastirma yapiyorum sonuçlar mükemmel yani dogru yoldayiz :) benim sonucum da haftaya, heyecanliyim :)
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 10:14
Orjinalini yazan: muzdarip96

Murat Aydin bey bence herkes kendi alaninda konussun. Siz bir dis hekimisiniz, bütün branslarin doktoru degil. Sagligi tehlikeye atmak diyorsunuz buyrun link veriyorum, nobel ödüllü çalisma.
http://pusulakibris.com/2016/10/07/nobel-odulu-ac-kal-uzun-yasa/
Hacamat demissiniz, ben size arastirmanizi öneriyorum.   Eskiden hacamata çag disi diyen doktorlar suan haril haril hacamat yapiyorlar hastanelerde. Bence delilsiz konusmak yerine biraz delil getirirseniz buradaki insanlarda ona göre hareket ederler.

Sn muzdarip96
Üslubunuzu küstah buldum. Düzeltiniz.

Konu insan hayati olunca aptal internet siteleri veya kirli sanal bilgi çöplügüne bakarak hareket etmek çok isabetli bir davranis olmayabilir.

Internette bilgi kirliligi vardir. Bir kaç siteyi tiklayinca kendimizi derinligi olan, engin kültür birikimi olan, bir arastirici zannetmemek gerekir. Doktorculuk oyununu abartmamak gerekir. Uluslararasi tip literatüründe
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/
bile yazilanlar bazen akil süzgecinden geçmiyor iken bir kara cahilin kendi ilkel iç dünyasinin yansimasi olarak hazirlanmis aptal sitelerden bilgi toplayip sanki bunlari bu güne kadar kesfedilmemis kiymetli bir tip hazinesi gibi degerlendirip, bu hurafelere uyacak sekilde davranmak için çildirmis olmak lazim.
-M
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 11:38
Tip bizlere teshis ve tedavi imkani saglamadigi icin hepimiz alternatif tip vb. diger yontemler ile kendimize care ariyoruz ve bilgilerimizi burada özgürce paylasiyoruz ve tartisiyoruz birbirimize destek oluyoruz. Hocamizda bir dis hekimi bir mikrobiyolog ve bu konunun arastirmacisi olarak bizlerin yöntemlerini bilim isigin da yorumluyor. Bu bizler için çok degerli. Bu durum bizleri okadar kisitliyor ve zorluyor ve yipratiyorki akla uygun yada degil herseyi denemeye hazir hissediyoruz kendimizi.zarar verebilirmi düsunmuyoruz.iste burada hocamiz bizlerin sagduyusu oluyor.Birde sunu unutmayalimki bu yaptiklarimiizi onaylayacak bir içhastaliklari uzmanida yoktur. Bunu bilmek içinde prof. olmaya gerek yok.
Konu ve fikir ne olursa olsun lütfen ifadelerimiz amacini asmasin ölçülü olsun. Birbirimizi kizdirmayalim kirmayalim. Biz burada sanalda olsa arkadasiz.
Muzdarip ben senin fikrini ve deneyimlerini bizlerle paylasmani samimi buluyorum her nekadar olumlu bakmasamda çünkü böylece fikirleri denemis sonuçlari görmüs ve bizlere fayda zarar maliyetini tartmis oluyoruz. Kafamizdaki soru isaretlerini kaldiriyoruz.
Ben tamamen ümidimi kaybetmis olarak hissetsemde Allahtan ve çikmadik candan ümit kesilmez. Çok zorda olsa eksikler aksakliklarla ve rezilliklerle dolu olsada azda olsa yasamaya devam.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 82
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 13:10
Aç kalarak koku gidiyorsa denemekte fayda var ama hayatimiz boyunca bunu surduremeyiz bende farkediyorum cok yemek yiyince kokuda artma hissediyorum.
IP
Cesaretli
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Alıntı Cesaretli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2017 Saat 13:46
Orjinalini yazan: muzdarip96

Herkese geçmis olsun. Daha önce Hacamat ve Koku bölümünde yazdigim yazilardan sonra Karaciger tedavisini uyguladim. 3 gündür koku yok. Bende Hem burundan hemde agizdan geliyordu. Ikiside kayboldu. Günde 2 kere dis firçaliyorum o kadar. Simdilik hersey güzel. Birçok kisiye mesaj attim. Cevap yazanlar denemek isteyenler oldu. Cevap bile yazmayanlarda oldu. Herkes kendisi bilir.
Burun tikaniligim ve dil pasim hala var. Ancak koku yok.
3 gün bitti bugün. InsaAllah daim olurda geri gelmez. Sorularinizi sorabilirsiniz özelden veya buradan.
Geçmis olsun.

Karaciger tedavisi derken ? Okudum ama goremedim.
Iyilesmek istiyorum
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2017 Saat 00:12
Modern bilim insanlari keske su ereksiyon haplarina verdiqi deqerin yarisini bize verse simdi burda bu konuyu tartismazdik.Belkide binlerce bilim adami bir orqani havada tutmanin derdine dusmus.Konusamiyoruz anlamiyomusunuz.Bize care bulamayan modern bilim madem ilgilenmiyo o zaman bize yorum yapmasin.INSAALLAH yayinlanir.
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2017 Saat 01:30
http://www.ntv.com.tr/saglik/nobel-tip-odulu-japonyaya-gitti,GF9bfwmbJke2yCQ0LBTJlQ
Dr.Murat Aydin hocam yukarda adresi verilen ntv nin yayini yalan habermidir?
IP
Asli
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı Asli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2017 Saat 14:54
Ne yaptiginizi anlayamadim karaciger tedavisi derken?
IP
Magdurum
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 24
Alıntı Magdurum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2017 Saat 09:15
Arkadaslar ayni tedaviyi yaptim sonuç mükemmel. Iyilestim 18 yillik koku bitti. Detaylari gün içerisinde yazacagim sormak isteyen sorabilir anlatmaya hazirim :)
IP
Magdurum
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Magdurum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2017 Saat 13:33
Arkadaslar hala hiç koku yok harika bir gün geçiriyorum inanilmaz bir his :) koku sifir..18 yildir çekiyorum bu kokuyu ve suan saka gibi :)
IP
hamza171
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 45
Alıntı hamza171 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ocak-2017 Saat 17:30
Beklemedeyim
IP
Magdurum
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Magdurum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2017 Saat 10:37
Hala koku yok :) uyaninca olusan agiz kokusu dahi yok :) harika bir gün daha beni bekliyor..arkadaslar lütfen siz de deneyin inanin kurtulmak çok kolay ben 18 yil bu kokuyla yasadim son bikaç gündür hayatimda ilk defa böyle uyaniyorum..tarifi yok bu mutlulugun deneyin ve kurtulun. .artik uzatmayin bir an önce deneyin derim
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 82
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2017 Saat 12:22
Magdurum sen tam olarak ne yapiyorsun da koku gitti diyorsun,birde koku agiz burundan geliyormuydu mide bagirsak rahatsizligin var miydi aciklarmisin lutfen
IP
Magdurum
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Magdurum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2017 Saat 13:42
Mehmet27 kokunun agizdan ya da burundan gelmesi hiç önemli degil tip 1 2 3 4 5 vs bunlar da hiç önemli degil :) kokudan kurtulmanin tek yolu bu..tam olarak neyimiz car neden iyilestik bilmiyorum fakat iyilestik mühim olan bu. Yöntem çok basit. Bu baslik altina yazmamin sebebi baslikta yazanlari yaptigim için iyilesmem.gelelim yönteme.

Daha detayli ögrenmek ve hatta yapmak istersen özelden de ulasabilirsin burdan da talep olursa herseyi yazarim.

5 defa 36 saatlik aclik orucu yaptim. Bu oruclarin arasina ister 2 gün ister 1 hafta koyarsin bu sana kalmis bisey. Ben çabucak iyilesmek için araya 2 gün koydum. Tüm hepsi bittikten sonra karaciger temizligine geçtim.karaciger temizligi çok detayli burda suan anlatmam çok uzun sürer. Kisaca anlatiyorum. Karacigerlerini temizledigin gün sadece belirli ölçüde z.yagi+limon karisimi iciyorsun. Kabaca bu.

Icmek biraz zor oldu ama iyilesmek için içtim. Ictikten 5 dk sonra koku yok oldu.ve o gün bugündür hala agzim kokmuyor :)) bu bir mucize diyorum baska da bisey demiyorum. Ben 18 sene çektim bu kokuyu. Hayatimi alt üst etti. Yaptiktan sonra da hiç bir saglik sorunu yasamadim hatta eskisinden daha iyiyim :) suan bile bunlari yazarken hala saskinlik icersindeyim.siz de deneyin kaybetmezsiniz aksine çok güzel günler sizi bekliyor :) ben daha geçen hafta sizin gibiydim ama artik yeniden dogmus gibiyim :)
IP
Magdurum
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Magdurum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2017 Saat 23:24
Koku hala yok. .agzim çok hafif. .dikkat ettim artik agzimdan nefes alip veriyorum. Insanlarin burunlarinin diplerine girip konusuyorum her sey harika gidiyor arkadaslar :)
-Güncel
IP
ZamanaDair
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 19
Alıntı ZamanaDair Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2017 Saat 18:16
Arkadaslar ciddi mide rahatsizligi olanlar yapmadan önce danissinlar. Ülser gibi mesela. Onlar için daha farkli bi yöntem var.
IP
ZamanaDair
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 19
Alıntı ZamanaDair Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2017 Saat 22:52
http://s3.dosya.tc/server10/i4cqvn/Aidin_Salih-_Gercek_Tip_kitabi.pdf.html

Bu kitabin linki arkadaslar.
IP
Magdurum
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Magdurum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2017 Saat 22:53
Koku hala yok arkadaslar :) artik kokusuz yasamayi alistim saka gibi gelmiyor :) her sey çok güzel.kokuyu sürekli guncelliyecegim.

-Güncel
IP
Sayfa   7 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu